Asfalttransport

Van Grunsven en Langenhuijzen Transport B.V. richt zich voornamelijk op asfalttransport. Dat betekent, dat binnen ons bedrijf 24/7, dus 24 uur per dag en zeven dagen per week gewerkt wordt. Bijna alle trucks van het wagenpark zijn uitgerust met geïsoleerde bakken, waardoor een uitgebreid aantal voertuigen ingezet kan worden voor asfalteringswerkzaamheden.

De werkzaamheden op de A2 al geruime tijd succesvol afgerond. Iedere dag reden er talloze wagens vanuit Den Bosch en Venlo met asfalt richting A2 om een extra rijstrook te creëren, met als doelstelling de doorstroming van het verkeer te bevorderen. Dit totale project is uitgevoerd door Heijmans N.V. De aan- en afvoer van grond viel toe aan Van Lijssel Transport B.V., terwijl Van Grunsven en Langenhuijzen Transport B.V. het asfaltvervoer voor zijn rekening nam. Wij kunnen op bij dit soort grote projecten handig inspringen op de grote vraag van transport mogelijkheden.

Bij dit soort projecten hebben er ook gedurende de nacht vele activiteiten plaats. Daarbij moet u denken van het frezen van de bestaande wegen, het opnieuw asfalteren van het wegdek en het transport van machines, die bij deze werkzaamheden noodzakelijk zijn. Waarbij natuurlijk ook de afvoer van freesasfalt en aanvoer van nieuwe asfalt verzorgd moet worden. Bij dit soort werken zijn de 8×4 vrachtwagens multifunctioneel inzetbaar, omdat ze niet alleen machines kunnen transporteren, maar ook een indrukwekkende hoeveelheid asfalt kunnen vervoeren.