Gladheidbestrijding

Ook gladheidbestrijding is een belangrijk onderdeel van de werkzaamheden van Van Grunsven Transport B.V. Wij hebben hiervoor in totaal 24 voertuigen ingericht, volledig toegerust voor de gladheidbestrijding, in opdracht van Rijkswaterstaat en provincie Noord-Brabant.

Tijdens de wintermaanden staat een vast aantal chauffeurs en wagens ter beschikking, die binnen zeer korte tijd paraat zijn om te strooien en/of te schuiven. In samenwerking met andere transportbedrijven uit de omgeving worden in opdracht van provincie Noord-Brabant de doorgaande wegen op en rond Uden zorgvuldig schoon gemaakt en gehouden, op een zodanige manier dat het verkeer daar zo min mogelijk hinder van ondervindt. Naast het bestrijden van gladheid zorgen wij ook voor de aanvoer van zout naar de verschillende depots van Rijkswaterstaat, o.a. naar het steunpunt in Uden.

In Uden, maar ook op de depots Oirschot, Breda, Oudgastel, Waspik staan vrachtauto’s stand-by voor de gladheidsbestrijding; de auto’s in Oirschot worden uitsluitend ingezet voor de snelwegen rond Eindhoven en Den Bosch.

  • 8×4 met sneeuwschuif

  • Eén 8×4 met de verbreede sneeuw schuif voor de rijkswegen

  • 8×4 zoutstrooier opbouw

  • Vooraanzicht van de 8×4