De Bulkoplegger van Rijbroek

Het gespecialiseerde vloerenbedrijf Van Rijbroek en transportbedrijf Van Grunsven en Langenhuijzen werken inmiddels al een aantal jaren samen. Van Grunsven en Langenhuijzen vervoert en levert verschillende grondstoffen die Van Rijbroek gebruikt bij de verwerking van vloerencement.

Uit die samenwerking is ook de bulkoplegger op de foto tot stand gekomen. Voor de trekker, die geheel en al onder de vlag van Van Grunsven en Langenhuijzen rijdt, is voor de eigen huisstijl van onze transportonderneming gekozen. De bulkoplegger daarentegen is in de kleuren van Van Rijbroek gespoten en aan de achterkant voorzien van de huisstijl van dat bedrijf.

De oplegger heeft een capaciteit van 27 kubieke meter en vervoert met name calciumsulfaat, de belangrijkste grondstof voor gietdekvloeren voor woning- en utiliteitsbouw. Het calciumsulfaat wordt tweemaal per dag geladen in Duitsland en naar de vestiging van Van Rijbroek in Uden vervoerd. De technische opbouw van de oplegger is verzorgd door het bekende Turbo’s Hoet in Hoevelaken.